Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


La compravenda de pisos a Lleida al març puja un 1,03 % en relació amb el mateix mes de l'any passatEn els tres primers mesos de l'any, les vendes d'habitatges creixen a Catalunya un 4,6%


La compravenda d'habitatges a Catalunya al març es va situar en 6.733 pisos, una xifra que suposa el 3,09% menys que les operacions que es van realitzar al març de l'any passat, segons les dades publicades per l'institut d'estadística espanyol. Aquesta caiguda de les operacions de compravenda de pisos al març es produeix en comparació amb un mes de març de l'any passat que no va tenir la Setmana Santa i per tant va disposar de més dies laborables que aquest any.

Per evitar l'efecte calendari, en els tres primers mesos d'aquest any a Catalunya es van fer 20.677 operacions de compravenda de pisos, el 4,57% més que el mateix període de l'any passat. En el conjunt de l'Estat, les operacions de compravenda de pisos al març també van caure un 3,1% en relació amb el mateix mes de l'any passat, el mateix percentatge que a Catalunya.

El nombre d'operacions de compravenda que es van registrar a la demarcació de Lleida al març va sumar 295 operacions, cosa que suposa l'1,03% més que al març de l'any passat, segons l'INE.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats