Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


La construcció de pisos a Lleida creix més del 150% fins al marçAl primer trimestre s’han iniciat un total de 128 habitatges nous


L’Associació de Promotors de Catalunya va fer públic ahir el seu informe sobre conjuntura del sector corresponent al mes de maig d’enguany. En la publicació i amb les dades facilitades per l’Agència de l’Habitatge corresponents al primer trimestre de l’any, “es referma la consolidació d’un sector immobiliari que constata increments pronunciats de la producció d’habitatges a Catalunya, afavorit per l’empenta de totes les províncies destacant en termes relatius l’augment per sobre del 150% de les províncies de Lleida i Tarragona”.

Per demarcacions la situació ha estat molt positiva, presentant increments dels habitatges iniciats a totes elles. La província de Barcelona que és la més productiva és la que ha gaudit d’un increment inferior i passa de iniciar 2.746 habitatges en el primer trimestre de 2017 a 3.055 en el 2018, quantitats que ha representat un 11,3% d’increment d’un període respecte a l’altre. La província de Girona amb 271 iniciats representa un increment del 26%, mentre que les províncies de Lleida i Tarragona amb 128 i 207 habitatges iniciats respectivament, incrementen per sobre del 150% en comparació amb el mateix trimestre de l’any anterior.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats