Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La UGT emplaça el Govern a oferir propostes "serioses" si vol evitar la vaga de funcionaris del dia 12Ros crida el sector públic i concertat a donar suport a l'aturada, i a la resta de la ciutadania a sumar-se a les manifestacions


El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha emplaçat el Govern a posar damunt de la taula propostes "serioses" per tal de continuar amb la negociació que permetés evitar la vaga a la funció pública convocada el 12 de desembre per la UGT, CCOO i la USOC per exigir el retorn de les pagues extres del 2013 i 2014. Ros ha deixat oberta la porta al diàleg però s'ha mostrat convençut que després d'escoltar les propostes del Govern i la compareixença del conseller Puigneró al Parlament "no hi ha solució". El responsable de la UGT ha fet una crida a "tots els sectors públics de la Generalitat i a tots els sectors concertats" a donar suport a la vaga i també ha demanat que se sumi a les manifestacions previstes durant la jornada "tota aquella gent que està en contra de les retallades i per unes polítiques socials i per un estat del benestar potents".

Ros considera que les propostes que ha fet el Govern "no s'agafen per enlloc" perquè "no són propostes serioses de negociació plantejar que et retornin la paga d'aquí a vuit anys". "Nosaltres volem negociar però amb les aproximacions que hi ha hagut i amb la compareixença d'aquest dimarts de Puigneró al Parlament no hi ha solució", ha manifestat. Si hi ha una proposta raonable hi haurà negociació i sinó hi haurà vaga i en aquests moments estem més a prop de la vaga que de la negociació", ha expressat Camil Ros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats