Lleida
17-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La UGT posa dues denúncies més al Grupo Jorge pels "incompliments" amb els treballadorsEn una assemblea a Mollerussa han promogut aturades parcials en senyal de protesta davant d'uns cinquanta treballadors


El sindicat FICA-UGT Terres de Lleida denuncia novament el Grupo Jorge, concretament a la societat mercantil Axparia, pels "incompliments" a què estan sotmesos els treballadors, segons el mateix sindicat. Aquest dissabte han celebrat una assemblea a la biblioteca comarcal de Mollerussa amb l'assistència d'una cinquantena de treballadors i entre les mesures proposades per protestar hi ha les aturades parcials, segons ha explicat el responsable d'UGT, Antonio Rodríguez.

"Hem posat dues denúncies més a les deu ja presentades al desembre i tenim una tercera preparada", ha advertit. En aquest sentit, el responsable parla d'incompliments en els pagaments de nòmines i de la prima de producció i també en relació a les baixes i accidents laborals. "Proposarem eleccions sindicals per tal de crear un comitè d'empresa i així poder defensar als treballadors", ha puntualitzat Rodríguez.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats