Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


L'Agència Tributària catalana descobreix 7,2 milions d'euros de frau fiscal el 2017 a les comarques de LleidaLa hisenda pròpia aflora 1,6 milions per inspeccions, 4,1 MEUR per gestions i 1,5 MEUR per recaptació executiva


L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) va descobrir frau fiscal per un import de 7,2 milions d’euros a la demarcació de Lleida durant el 2017, segons ha informat aquest dimarts el departament d'Economia i Hisenda. D'aquests 7,2 milions d'euros, 1,6 MEUR provenen de les tasques d'inspecció que l'ATC fa a les comarques de Lleida sobre els tributs cedits i propis que gestiona.

D'altra banda, la hisenda catalana ha descobert 4,1 milions de frau a partir de la seva activitat de gestió, per exemple, fent campanyes específiques. Per últim, l'ATC ha fet aflorar 1,5 MEUR a partir de la seva recaptació executiva, gràcies a l’assumpció progressiva de la totalitat de les competències en la recaptació dels deutes pendents dels contribuents amb l’administració.

Si es classifica per figures impositives, l’Agència Tributària de Catalunya ha fet aflorar 1.157.000 euros (el 16,04% del total) per frau fiscal a la demarcació de Lleida en l'impost de successions i donacions. Igualment, s'han descobert 4.042.000 euros (56,02% del total) per frau en l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats (ITPAJD).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats