Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


L'empresa d'Andrés Iniesta compra 30.600 metres quadrats a la façana marítima de Mataró per fer pisos i oficinesL'acord de compra-venda dels terrenys estableix que s'augmenta l'espai destinat a empreses i comerços en detriment de l'habitatge lliure


El sector de l'antiga Iveco-Pegaso de Mataró, que s'estén en un dels trams centrals de la façana marítima de la capital del Maresme, es desenvoluparà urbanísticament els pròxims anys després que l'empresa Maresyterey –propietat del futbolista Andrés Iniesta– hagi comprat per 11,5 MEUR diverses finques que sumen un total de 30.642 metres quadrats.

L'acord de compra-venda a l'actual propietat, participada al 50% per l'empresa pública PUMSA, estableix que malgrat el planejament urbanístic permetria destinar fins a un 84% del sòl a habitatges, només se'n construirà un 70%. D'aquesta manera es doblarà l'espai destinat a empreses i comerços, que passen del 16% al 30%. A canvi, l'Ajuntament es compromet a tramitar el projecte de reparcel·lació del sector abans de cinc mesos.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats