Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


L'empresa Farm Brewery Lo Vilot guanya els 15.000 euros del premi emprenedoria Quintanes-BBVA de l'entorn ruralL'associació lleidetana Trenca s'emporta l'accèssit


L'empresa Farm Brewery Lo Vilot, d'Almacelles (Lleida) ha guanyat la segona edició del Premi Emprenedoria Quintanes-BBVA de l'entorn rural. Convocat per l'Escola de Formació Agrària Quintanes, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA CX i Casa Tarradellas, el guardó està valorat en 15.000 euros. La distinció reconeix i vol donar un impuls a les empreses del món rural que emprenen en els sectors agro-ramader, forestal i de jardineria.

En el cas de Farm Brewery, es tracta de la primera cervesa ecològica produïda amb ingredients conreats a Catalunya que portarà el distintiu de Venda de Proximitat. Precisament, el jurat els ha premiat per ser pioners en conreus dels seus propis ingredients. L'accèssit, valorat en 5.000 euros, se l'ha endut l'associació lleidatana sense ànim de lucre Trenca, dedicada a la preservació i millora del patrimoni natural i recuperació de fauna autòctona. Els guanyadors s’han fet públics aquest dimecres durant l’acte de lliurament que s'ha celebrat a Vic.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats