Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/h


L'empresa Sacs i Big Bags invertirà 4 MEUR en la construcció de la seva nova fàbrica a Bell-lloc d'UrgellLa firma ha adquirit a l'Incasòl una parcel·la de més de 8.400 metres quadrats a sector Vinyes del Mig


L'Institut Català del Sòl (Incasòl) i l'empresa Sacs i Big Bags, SL, han signat el contracte de compravenda de la parcel·la número 9 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). La firma, filial del grup Ilerafitex, preveu invertir 4 milions d'euros en la construcció de la seva nova fàbrica en aquests terrenys, que ocupen una superfície de 8.434,80 metres quadrats. I que estarà dedicada al sector del packaging de l'envàs de ràfia. L'empresa preveu crear una desena de nous llocs de treball per al departament d'exportació dels seus productes. Segons les previsions, les noves instal·lacions entraran en funcionament en el termini d'entre dos i tres anys.

Sacs i Big Bags, SL, és una empresa familiar gestionada pels germans Marc i Joan Carles Guerrero, segona generació al capdavant de la companyia. Fa 25 anys van traslladar la seva seu per manca de sòl i amb l'adquisició dels terrenys de Vinyes del Mig tornaran a tenir les seves instal·lacions al municipi de Bell-lloc d'Urgell.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats