Lleida
20/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'IPC a la demarcació de Lleida cau 1,1 punts a l'abril i se situa en el -1%La davallada ve marcada per l'evolució en el preu dels subministraments de la llar (-9,4%) i dels carburants (-6,9%)


L'Índex de Preus al Consum (IPC) a la demarcació de Lleida ha caigut 1,1 punts a l'abril, un descens similar al que va registrar durant el mes anterior, d'1,2 punts. Segons les dades publicades aquest dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), els preus a les comarques lleidatanes durant l'abril han sigut un 1% més baixos en comparació al mateix mes de l'exercici anterior. La davallada ve marcada per l'evolució en el preu dels subministraments de la llar (-9,4%) i dels carburants (-6,9%). De fet, es tracta dels dos únics productes que han reduït el seu import durant el quart mes de l'any.

A l'altre extrem se situen els productes alimentaris i l'hostaleria, amb increments interanuals en els preus del 3,5% i del 2,4%, respectivament. També destaca l'encariment dels mobles i articles de la llar (+1,7%), la sanitat (+1,2%) i el vestit i el calçat (+0,8%). Al conjunt del territori català, l'IPC a l'abril ha caigut set dècimes, situant-se en el -0,7%.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats