Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Mercadona creix un 6% en vendes tot i la reducció de beneficis a la meitat a causa d'una inversió rècordLa cadena de supermercats preveu invertir 8.500 milions en els pròxims sis anys amb la intenció de "transformar" les seves botigues


La cadena de supermercats Mercadona va créixer durant l'any 2017 un 6% en facturació, fins els 22.915 milions d'euros, tot i la reducció d'un 49% en els seus beneficis (322 milions) com a conseqüència del plans d'inversions que està duent a terme l'empresa i que han fet l'any passat s'assolís la xifra rècord de 1.008 milions d'euros.

Així ho ha donat a conèixer aquest dimarts en roda de premsa el president de Mercadona Juan Roig que ha explicat que la companyia es troba immersa en un pla de modernització de les seves botigues, amb la implantació del nou model de botiga eficient. Mercadona ha obert 13 nous establiments al llarg del 2o17 i n'ha reformat 183. Al llarg dels pròxims sis anys, Juan Roig ha explicat que preveu reformar altres 1626 botigues assolint una inversió de 8.500 milions d'euros fins 2023 "sense endeutament i amb recursos propis" i amb la intenció de "transformar" la companyia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats