Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Mor l'economista de Lleida Josep Maria RusiñolActualment era un dels vicepresidents de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida


El conegut economista, vinculat a la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida des de l'any 1977, va morir ahir a la ciutat de Lleida de manera sobtada. També va ser administrador concursal de diverses empreses de Lleida que van entrar en concurs de creditors.

L'economista lleidatà Josep Maria Rusiñol va morir ahir de manera sobtada als 63 anys a la ciutat de Lleida. El funeral se celebrarà avui a les 11.15 hores a l'església de Sant Ignasi de Lleida.

Rusiñol actualment era vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida a prendre possessió del càrrec en la constitució del nou ple que va tenir lloc el passat mes de juny.

Va entrar a la Cambra de Comerç l'any 1977 com a economista i més tard va formar part del ple de la institució fins a l'actualitat. També va ser administrador concursal de diverses empreses de Lleida que van entrar en concurs de creditors. Com a regidor de l'Ajuntament d'Alcarràs i del grup de CiU va dirigir com a diputat provincial l'àrea d'Hisenda a la Diputació de Lleida sota el mandat de Ramon Companys entre els anys 1987 i 1991, quan va promoure la creació de l'Organisme Autònom de Tributs de la corporació. En una etapa posterior amb Josep Grau com a president de la Diputació, entre els anys 1991 i 1995, va ostentar el càrrec de vicepresident d'Economia. Rusiñol era un destacat militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats