Lleida
2 / 20° C (sol)
97% 26 km/h


Parada massiva als escorxadors d’aus i conills de Lleida davant la primera jornada de vagaEls sindicats de CCOO i UGT valoren molt positivament l’èxit de seguiment de l’aturada, convocada a nivell estatal


Seguiment massiu de la vaga d’escorxadors d’aus i conills convocada per CCOO i UGT a tot l’Estat i durarà fins avui. A Lleida, la parada ha estat, durant el primer dia, de gairebé del 100% dels treballadors del sector.

Les aturades del primer dia de vaga a tot l’Estat espanyol van ser especialment massives en els escorxadors de la demarcació de Lleida, que ocupen uns 1.000 treballadors, amb gairebé el 100% del seguiment, segons van explicar des dels sindicats organitzadors de CCOO i UGT.

El coordinador d’Àrea d’Indústria de CCOO a Lleida, Josep Anton Gómez, va explicar que la jornada va ser molt tranquil·la, tret d’un petit incident a l’escorxador d’aus Sagra de Mollerussa, “on hi havia un camió de pomes congelades que volia sortir, però en veure que no era producte per comercialitzar el van deixar sortir”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats