Lleida
2 - 9° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Pedro Solbes fa autocrítica sobre la gestió de la crisi econòmica: "Hauríem d'haver estat més valents"L'exministre lamenta que les seves advertències sobre la bombolla immobiliària van ser ignorades


L'exministre d'Economia Pedro Solbes ha fet autocrítica sobre la gestió de la crisi econòmica del govern de José Luis Rodríguez Zapatero: "Hauríem d'haver estat més valents en la governança de les caixes, tot i que no sé si hagués estat possible vist el moment polític".

En la comissió del Congrés que investiga la crisi econòmica, el socialista ha dit: "Vaig ser responsable d'agafar un tren que s'anava accelerant i se'm va accelerar una mica més i al final no es va arribar a temps". Solbes també ha lamentat que les seves advertències sobre la bombolla immobiliària van ser ignorades: "La limitació a pràcticament la meitat de l'ajuda per la compra d'un habitatge, o les meves crítiques públiques sobre l'excés d'habitatges iniciats o l'inadequat de les hipoteques a 40 anys, tot queia en sac trencat. El crèdit sobre l'habitatge segueix el preferit del sector financer tot i els clars desajustos".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats