Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


Pimec valora positivament la decisió de Sánchez de "corregir" la sentència del Suprem sobre les hipotequesJosep González diu que "sempre els preocupa" que no s'aprovin els pressupostos perquè "no els permet planificar-se"


El president de PIMEC Catalunya, Josep González, ha valorat positivament la decisió de Pedro Sánchez d'aprovar el decret per fer pagar als bancs l'impost de les hipoteques, que entra en vigor dissabte. González ha lamentat que no s'hagi pogut evitar la decisió del Tribunal Suprem i ha afirmat que la decisió de Sánchez "ha estat bona" ja que es tracta d'un tema "molt sensible" que ha generat "un estat d'excitació" entre la població. En relació a l'aprovació de pressupostos de l'estat espanyol, González ha dit que "sempre els preocupa que no s'aprovin els pressupostos" perquè no "ens permet planificar i ens hem d'adaptar". González participa de la jornada de la petita i mitjana empresa a Lleida amb la transformació digital com a fil conductor i la participació d'uns 350 empresaris.

Josep González ha qualificat de "bona" la decisió de Pedro Sánchez, de "corregir" la situació generada per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques. En aquest sentit ha dit que s'havia alentit a la gent una il·lusió de no haver de pagar, i "sembla que el president Sánchez va en aquesta línia, per tant és positiu". A més a més, González s'ha referit a la sentència com un "despropòsit" i ha lamentat que "no s'hagi pogut evitar". En aquest sentit ha afegit que "no pot ser que amb una cosa tan sensible per la població hi hagi tants dubtes i hagi generat un estat d'excitació entre les persones, sobretot els que tenen hipoteques".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats