Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Plusfresc dona a conèixer el seu sistema logístic a estudiants de l’IMO de Lleida22 estudiants del centre van visitar les instal·lacions de Plusfresc amb l’objectiu d’aprendre el sistema de tractament dels productes


La companyia lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc continua amb la seva tasca de promoció de la formació rebent alumnes a les seves instal·lacions. Aquest cop ha estat el torn dels estudiants de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida, que el passat 28 de juny van visitar la central de la companyia.

La cadena de supermercats ja té un llarg recorregut organitzant aquest tipus d’activitats. Aquest cop va assistir a la visita un total de 22 alumnes amb l’objectiu de conèixer el sistema d’aprovisionament, emmagatzematge i logística de la companyia. L’Institut Municipal d’Ocupació està destinat a persones que es troben en recerca activa de feina i la finalitat del servei és la inserció laboral dels alumnes.

La formació va durar 2’50 hores entre les explicacions teòriques i pràctiques. Entre els diversos temes tractats destaquen els que fan referència a l’aigua potable, neteja i desinfecció, plans de control que la companyia aplica en les seves botigues i l’aprovisionament de recursos i control de proveïdors. Així, van visitar tant el magatzem com la secció de frescos durant una jornada en la que els responsables de la companyia els van explicar el procés pel qual passen els aliments fins arribar al punt de venda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats