Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Plusfresc instal·la terminals CityPaq de Correus a les seves 29 botigues de LleidaEls dispositius permeten als clients rebre paquets i també fer el retorn dels enviaments.


La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc i Correus han arribat a un acord per a la instal·lació dels nous dispositius CityPaq en algunes botigues que la companyia té a Catalunya.

Es tracta d'un nou sistema de consignes automàtiques desenvolupat per Correus per a la recollida i l'enviament de compres en línia localitzades en 30 punts diferents: 29 botigues i un a la central de Lleida.

Tal com han explicat des Plusfresc, l'objectiu d'aquesta iniciativa és que tant els clients com el personal de la companyia tinguin la possibilitat d'utilitzar aquestes terminals per al lliurament i devolució automàtica de paquets.

Aquesta és, també, una manera de facilitar la recollida dels enviaments procedents de les compres que es realitzen per internet.

El responsable de Recursos Humans de Plusfresc, Ismael Bertran, assegura que "volem oferir la màxima flexibilitat i comoditat als nostres clients, col·laboradors. Ells són la base del nostre negoci i, per això, treballem cada dia perquè la seva experiència a les nostres botigues sigui excel·lent".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats