Lleida
20/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Reunió de treball entre la Diputació i la Cambra de Comerç per establir objectius de futur que potenciïn l’economia del territoriCarles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, i Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç, han coincidit en la necessitat d’organitzar un nou model de governança territorial que aposti per la innovació sectorial i territorial


Carles Gibert, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, s’ha reunit aquest matí amb Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, per parlar sobre la situació actual de l’economia de Ponent i establir objectius de futur que impulsin l’economia de la  província els propers 10 anys.

Durant la reunió, ambdues parts han coincidit en la necessitat de crear un model de governança territorial que faciliti la innovació tant sectorial com territorial. Aquest model de governança ha d’incloure la generació d’espais de treball conjunt de les administracions públiques, el sector empresarial, el sector vinculat a la recerca i el teixit associatiu del territori.

Segons ha explicat Gibert, la innovació sectorial i territorial i una taula de treball conjunta entre tots els agents implicats facilitarà l’establiment de les bases d’aquest nou model de governança territorial que ens servirà per impulsar l’economia del nostre territori en els propers anys.

En la reunió d’avui també hi ha assistit Josep Ramon París, secretari general Cambra de Comerç de Lleida; Teresa Botargues, gerent de l’Associació Leader de Ponent, i Ramon Boixadera, director del Patronat de Promoció Econòmica.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats