Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


Sistemes Electrònics Progrés adquireix tot el complex tecnològic ubicat al PalauUna firma de Bellpuig especialitzada en el control i gestió de sistemes de reg.


L’empresa Sistemes Electrònics Progrés ha adquirit el complex tecnològic situat al polígon industrial del Palau d’Anglesola, on ha traslladat la seva seu, que fins ara es trobava a Bellpuig.

La companyia lleidatana va dur a terme l’operació de compra a mitjans del 2018, i va fer el trasllat definitiu aquest mes de gener, amb l’objectiu de disposar de més espai per a la funcionalitat de la seva activitat.

Progrés va néixer l’any 1985 de la mà de Jaume Solsona i Enric Segarra, amb la voluntat de desenvolupar tecnologia pròpia aplicada a l’agricultura i la ramaderia, que amb els anys s’ha anat especialitzant en el control i gestió de sistemes de reg.

L’empresa la van impulsar els dos emprenedors naturals de Vilanova de Bellpuig, un projecte que ha evolucionat a una com-panyia líder en el sector, amb una plantilla de 47 treballadors. Progrés, ha desplegat una important divisió d’R+D de la que han sorgit més de 82 projectes innovadors, i sota la marca Agrònic lideren el mercat espanyol i portuguès, exportant el 35% de la seva producció a més de 20 països del món.

Un reconeixement que constaten el palmarès de 38 guardons que ha rebut la companyia. L’empresa compta amb prop de 600 col·laboradors que es dediquen a la integració i instal·lació de sistemes de reg que permeten obtenir, analitzar i controlar dades per canalitzar les decisions sobre el reg.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats