Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Amenacen de mort la gestora de Nova Eucària de Mollerussa i intenten robar una de les gossesEl refugi ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra


Sola dins del refugi de trànsit de Mollerussa, la gestora de Nova Eucària va començar a sentir cops a la porta. Eren dos adolescents que l’amenaçaven de mort i buscaven emportar-se una de les gosses, la Lluna, a qui se’ls hi havia requisat per portar-la sense llicència. 

Segons narra la gestora, el dilluns “em van amenaçar de mort: quan surtis et matarem, pava” i “els cops a la porta anaven cada cop a més”. Des de dins, va avisar a la Policia Local, que quan van arribar els van aturar i els van identificar. Després d’aquest atac, des del refugi van presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra però els fets no van acabar aquí i és que el dimarts, justament quan els companys de la gestora sortien a passejar els gossos i ella es tornava a quedar sola, van tornar els joves, amb una tercera persona, i va ser llavors quan els van trencar el vidre de la furgoneta i els van robar una motxilla, amb mòbils, cartera amb tota la documentació personal, 235 euros en efectiu per a la compra de menjar i productes de neteja del refugi i les claus de cotxes particulars i domiciliars dels seus treballadors.  

Segons assegura la gestora, després d’aquest segon atac, van anar als Mossos d’Esquadra a ampliar la primera denúncia. Arran d’això, han canviat i reforçat el pany de la porta perquè dins de la motxilla sostreta hi havia un joc de claus i han augmentat el nombre de patrulles per vigilar la zona. 

Cal tenir en compte que l’origen d’aquest incident rau en què la Policia Local va requisar la gossa Lluna a aquests joves perquè la portaven sense llicència, ni microxip ni assegurança, quan es tracta d’una raça potencialment perillosa. Un cop requisada, els agents del cos de la Policia Local la van portar al refugi i després van començar els atacs. 

nova família

Passats els dos atacs, la gossa ja dorm a la seva nova casa amb la seva nova família. És una família que feia dies que s’hi havia interessat i aquesta setmana s’ha pogut tancar la llicència. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats