Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Aragonès advoca actuar amb contundència contra els empresaris agrícoles ''que ho fan malament'' amb els temporersEl vicepresident garanteix que "es continuarà actuant" amb inspeccions de treball en la campanya de recollida de fruita


El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha propugnat que cal ser "contundent" amb els empresaris agrícoles "que ho fan malament", en relació a les condicions de treball dels temporers a Ponent. En seu parlamentària, ha dit que s'ha destinat més recursos que mai en l'allotjament per a temporers i que han actuat, i ho seguiran fent, en les inspeccions de treball en aquest sector. "Si hi ha procediments en marxa jo no tinc la capacitat per poder-los explicar aquí encara", ha precisat. I ha dit que les inspeccions continuaran en la campanya de la recollida de la fruita, també quan es traslladi a altres comarques del país. "La majoria d'empresaris treballen bé, però cal ser contundent amb els que ho facin malament", ha resolt.

Aragonès ha respost així en una interpel·lació formulada per la diputada de la CUP-CC Natàlia Sànchez, en què ha preguntat directament per les actuacions que el Govern ha fet en relació als temporers del Segrià.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats