Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/hAragonès es compromet a aportar ''recursos'' per ajudar les zones afectades pel temporalEl vicepresident preveu que es puguin analitzar els danys provocats per la llevantada a partir de dijous


El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha compromès a aportar "recursos" per ajudar les zones afectades pel temporal Gloria, que ha afectat bona part del litoral català. En declaracions a la premsa aquest dimecres, Aragonès ha augurat que demà dijous s'entrarà "en una situació més normalitzada" que permetrà avaluar els desperfectes causats per la llevantada. "Un cop feta l'avaluació de danys caldrà, per part de totes les administracions, també avaluar si convé o no la declaració de zona catastròfica i quines ajudes poden haver-hi", ha afegit des de Palafolls, durant una visita a diversos municipis del Maresme.

El vicepresident també ha llançat una recomanació a la població: que facin cas de les autoritats i dels serveis d'emergència "en qualsevol moment". "És millor fer una evacuació preventiva, encara que sembli que no ha de passar res, que no després haver de fer un rescat o alguna cosa pitjor", ha advertit.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats