Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


CaixaForum Lleida estrena aquest mes de juliol una ampla programacióAdreçada als nens i nenes que participen en esplais i casals d’estiu i també per al públic familiar


De l’1 al 31 de juliol CaixaForum Lleida ha programat una proposta d’activitats infantils i  juvenils perquè grups d’infants i joves gaudeixin d’un juliol jugant, experimentant i aprenent 

 

VISITA COMENTADA A L’EXPOSICIÓ: CONSTRUINT NOUS MONS. LES AVANTGUARDES HISTÒRIQUES A LA COL·LECCIÓ DE L'IVAM 1914-1945

De l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres, horari a convenir

Aquesta visita comentada proposa un acostament a les primeres avantguardes del segle XX a través de cartells, pintures, electrodomèstics i pel·lícules que mostren la base del desenvolupament de la modernitat. A través d'obres de Duchamp, Chaplin, Man Ray, Juli González, Calder i Renau, entre molts altres, els infants i els joves descobriran les relacions de l'art amb la propaganda, la crítica social o el compromís polític, i aprendran que l'estètica és la plasmació de l'esperit d'una època. 

Edats recomanades: nens i nenes de 6 a 16 anys

 

TALLERS D’ARTS PLÀSTIQUES: TORRES QUE GRATEN EL CEL

Del 6 al 10 de juliol i del 20 al 24 de juliol, a les 10 h

Amb unes dimensions formidables i formes arriscades, els gratacels s'han convertit en un símbol imprescindible de les grans ciutats. En aquest taller, a partir de diferents peces encunyades, aprendrem a dissenyar i construir un gratacel, i li donarem una forma i una identitat pròpies per convertir-lo en el futur gegant de la ciutat que construirem col·lectivament. 

Edats recomanades:  de 5 a 12 anys

 

TALLER DE MÚSICA: VEUS I RITMES DE L'ORIENT

Del 13 al 17 de juliol, a les 10 h

Coneixerem músiques pròpies de la cultura oriental i, alhora, explorarem la percussió corporal i, amb ella, conceptes com ara la rítmica, la coordinació, la lateralitat, l'atenció o la capacitat de treball en grup.

En aquest taller, muntarem un petit repertori de música oriental en què combinarem moviments, cançons a veus i percussió corporal. 

Edats recomanades: de 6 a 12 anys

Aquestes acivitats tindran una traducció per adreçada al públic familiar, amb l’obecjectiu que els més menuts de la família puguin gaudir d’una oferta de lleure basada en l’aprenentatge i la diversió.

 

TALLER D’ARTS PLÀSTIQUES: TORRES QUE GRATEN EL CEL

Els dimecres 8 i 22 de juliol, a les 18 h

Amb unes dimensions formidables i formes arriscades, els gratacels s'han convertit en un símbol imprescindible de les grans ciutats. En aquest taller, a partir de diferents peces encunyades, aprendrem a dissenyar i construir un gratacels, i a donar-li una forma i una identitat pròpies que el converteixin en el futur gegant de la ciutat que construirem col·lectivament.

Activitat recomanada per a famílies amb infants a d'entre 5 i 12 anys.

 

TALLER DE MÚSICA: VEUS I RITMES DE L'ORIENT

Dimecres 15 de juliol, a les 18 h

Coneixerem músiques pròpies de la cultura oriental alhora que explorarem la percussió corporal i, amb aquesta, conceptes com ara la rítmica, la coordinació, la lateralitat, l'atenció o la capacitat de treball en grup.

En aquest taller, muntarem un petit repertori de música oriental en què combinarem moviments, cançons a veus i percussió corporal. 

Activitat recomanada per a públic familiar amb infants d'entre 6 i 12 anys.

 

VISITA LLIURE A L’EXPOSICIÓ: CONSTRUINT NOUS MONS. LES AVANTGUARDES HISTÒRIQUES A LA COL·LECCIÓ DE L'IVAM 1914-1945

De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, diumenges i festius d’11 a 14 h

L’exposició proposa un acostament a les primeres avantguardes del segle XX a través de cartells, pintures, electrodomèstics i pel·lícules que mostren la base del desenvolupament de la modernitat. A través d'obres de Duchamp, Chaplin, Man Ray, Juli González, Calder i Renau, entre molts altres, els infants i els joves descobriran les relacions de l'art amb la propaganda, la crítica social o el compromís polític, i aprendran que l'estètica és la plasmació de l'esperit d'una època.

Edats recomanades: tots els públics

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats