Lleida
16-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cesk Freixas inicia amb la seva 'Festa Major' el cicle 'Terrats en Cultura'El cantautor català presenta el seu darrer treball discogràfic al terrat del Castell de la Suda


El terrat del Castell de la Sua de Lleida serà l'original escenari aquesta nit (20.30 hores) del concert de Cesk Freixas, que suposa l'inici de la programació del ‘Terrats en Cultura’.

Aquest nou cicle d'actuacions musicals és una iniciativa de l'Associació Sociocultural Coincidències que, amb la col·laboració de la Fundació Pública Teatre de la Llotja, arriba per primera vegada a Lleida.

El públic podrà gaudir del nou treball discogràfic del cantautor català, 'Festa Major', i d'un repertori que inclou cançons com 'Aigua', 'Cercavila' o 'Prego', que celebren la vida a través dels símbols populars que uneixen com a comunitat.

Demà, la terrassa de la Llotja acollirà la segona cita del 'Terrats en Cultura', amb l'estrena de 'La hora del ritual', en què la dansa i el flamenc empíric de Juan Carlos Lérida es fusionen per a presentar una peça amb gestos quotidians i comportaments rituals de l'acte de cuinar, en un punt de trobada escènica entre Lérida i Marina Monsonís, artista transdisciplinar especialitzada en les arts culinàries. El 'Terrats en Cultura' finalitzarà el darrer cap de setmana de juny amb una doble sessió de cabaret a l'Horta de Lleida.

El preu de l'entrada és de 12 euros (1 espectacle), 20 euros (2) o 32 euros (3) i inclou una consumició. Les entrades es poden comprar en les pàgines web del Teatre de la Llotja, LaTemporada i Coincidències. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats