Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/hCondemnat a 7 anys i mig per agredir sexualment la seva fillastraÉs la pena que demanava Fiscalia i a la qual es va adherir la defensa en el judici


La Audiència Provincial de Lleida ha condemnat a 7 anys, 6 mesos i un dia a un home acusat d'agredir sexualment la filla de vuit anys de la seva parella sentimental a l'habitatge familiar, a Lleida. De la mateixa manera, haurà d'indemnitzar la víctima amb 6.000 euros. Cal recordar que aquesta va ser la pena que finalment va sol·licitar Fiscalia després que l'acusat reconegués els fets, ja que inicialment el ministeri públic demanava 10 anys de presó i una indemnització de 9.000 euros. Per la seva banda, la defensa es va adherir a aquesta petició.

Durant el judici, que va tenir lloc el dimecres 8 de gener, l'home, el M. E. T. L., ha reconegut els fets, va demanar perdó a la nena i la seva mare, i va dir estar molt penedit. En aquest sentit, ha assenyalat que "no me'n recordo. Es em va anar de les mans i ho sento. És un delicte molt vergonyós i demano perdó, perquè li he fet mal a la nena i la família. Estic molt penedit del que ha passat ", va assenyalar a l'inici de la vista oral. A més, en el seu torn a l'última paraula l'acusat també va puntualitzar que "no ho tornaré a fer".

Els fets van tenir lloc a les 14.30 hores de l'10 de febrer de 2018. En aquell moment, l'home, que llavors tenia 32 anys, va entrar a l'habitació on hi havia la menor veient la televisió i recollint roba, li va abaixar els pantalons i va baixar els seus, la va immobilitzar sobre el llit agafant-la de les mans i li va fer tocaments, tal com va explicar la menor a través de videoconferència acompanyada de dues psicòlogues de l'Equip d'Atenció a la Víctima (EATAV) i va reconèixer l'acusat. "Quan va entrar va tancar la porta. Em va abaixar els pantalons i em feia mal a les mans i en les meves parts. Es va posar sobre meu i va intentar fer-me mal quan la seva part íntima la volia ficar dins de la meva. Després em va deixar anar ", va explicar la menor. L'agressió va parar quan la mare de la nena va entrar a l'habitació i va veure a la seva filla amb els pantalons baixats, mentre que ell els tenia descordats. Els pèrits van trobar indicis d'agressió sexual i les psicòlogues van indicar que "el relat de la nena és coherent i creïble".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats