Lleida
3/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Correus de Lleida incrementa en més d’un 30% la seva activitat amb la convocatòria electoralEl subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita les instal·lacions de classificació i distribució postal situades al carrer Girona


El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí les instal·lacions de classificació i repartiment postal que Correus té situades al carrer Girona de Lleida des d’on es gestiona la documentació relacionada amb la convocatòria electoral del proper diumenge.

Aquesta documentació inclou l’enviament de les targetes censals dels lleidatans, de la propaganda electoral, així com de les sol·licituds del vot per correu i l’enviament posterior de la documentació necessària per exercir el vot i la distribució, el mateix dia de la votació, dels vots exercits per correu a les meses electorals que correspongui.

Correus Lleida, un cop hagi finalitzat la distribució dels vots exercits per correu, haurà fet al voltant de 2 milions d’enviaments a tota la província relacionats directament amb la convocatòria del procés electoral del 10 de Novembre. El volum addicional que representa per a la direcció provincial de Correus la classificació i repartiment de tota la documentació relacionada amb la convocatòria electoral és, segons Correus, de més d’un 30% aproximadament que s’afegeix a un volum diari de classificació i repartiment a Lleida província d’unes 62.500 cartes, a més a més de la paqueteria i del lliurament de notificacions i certificacions.

Per facilitar als ciutadans els tràmits per poder votar per correu, Correus Lleida ha habilitat horaris especials en els dies previs al dia de la votació. Les oficines de Rambla Ferran i del carrer Segovia, totes dues a Lleida ciutat, han ampliat aquesta setmana de dilluns a dijous en una hora l’horari habitual (de 8.00 a 20.30h) d’atenció al públic i tancaran a les 21.30h, mentre que divendres, dia 8, darrer dia per dipositar el vot a Correus, les dues oficines tancaran a les 14.00h. Aquestes dues oficines de Correus ja van obrir aquest passat diumenge, dia 3, de 9.30 a 14.30h, per facilitar al ciutadà el vot per correu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats