Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Cs se suma al PP i també demana la convocatòria d'un ple extraordinari al Congrés perquè comparegui IglesiasEls dos grups sol·liciten la reunió "urgent" de la diputació permanent per acordar la celebració de la sessió


Cs s'ha sumat a la petició del PP i també demana la convocatòria d'un ple extraordinari al Congrés perquè comparegui el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, per la investigació del jutjat d'instrucció 42 de Madrid sobre el finançament de Podem. Els dos grups sol·liciten a la presidència de la cambra baixa que reuneixi de forma "urgent" la diputació permanent per acordar la convocatòria d'una sessió extraordinària, "amb la inclusió en l'ordre del dia de la compareixença urgent" del vicepresident segon i líder del partit lila. Cs ja va registrar una petició de compareixença d'Iglesias a la comissió de qualitat democràtica, que els populars també van subscriure.

PP i Cs han registrat la petició conjunta de convocatòria d'un ple extraordinari aquest divendres després que ahir els populars ja anunciessin que ho havien sol·licitat amb l'objectiu que la sessió es faci a l'agost.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats