Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Festival d’Astronomia del Montsec supera els mil visitants el segon diaEl certamen té com a objectiu principal divulgar la ciència en la societat


Més de mil persones es van donar cita ahir en la segona jornada del VI Festival d’Astronomia del Montsec, al Centre d’Observació de l’Univers COU), del Parc Astronòmic del Montsec (PAM). En aquest sentit, el director científic del PAM, Salvador J. Ribas, va manifestar que “es tracta d’un nou èxit, ja que en el primer dia la xifra de visitants també va ser molt alta i la de demà -avuitambé ho serà”. De fet, tot apunta que s’aconseguirà arribar quan finalitzi demà als 2.000 visitants, la xifra que s’havia marcat l’organització.

El festival té com a objectiu principal divulgar la ciència en la societat, mitjançant l’organització d’activitat científiques, culturals i d’oci, pensades per a tota la família, que aconsegueixin despertar l’interès per l’astronomia i fomentar el coneixement del Montsec, per difondre aquesta zona com a destinació d’astroturisme.

El Festival d’Astronomia del Montsec és l’única activitat que es realitza a l’estat espanyol amb aquestes característiques i en aquesta edició s’han programat un total de 16 activitats dirigides a totes les activitats, tals com concerts, tallers o visites guiades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats