Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/hEl Llista s'aferra a l'èpica per intentar seguir a EuropaL'equip ha de remuntar un 5-1 davant el Barcelos


Ha estat un festeig de pràcticament dos anys i mig que avui pot arribar al final. El Lleida Llista Blava, vigent bicampió de la Europe Cup, rep aquesta tarda al Barcelos en el partit de tornada dels vuitens de final amb la difícil missió de remuntar el 5-1 encaixat a l'anada.

A l'equip d'Albert Folguera no li queda una altra que aferrar-se a l'èpica per intentar donar-li la volta a una eliminatòria que ara mateix té clar accent portuguès. No obstant això, en l'Onze de Setembre ningú renuncia a res tot i que són conscients de la dificultat de l'empresa.

El primer objectiu és intentar que el pavelló, que en els dos últims anys ha vist al seu equip aixecar la copa de campió, registri una bona entrada i porti a coll als de Folguera. A partir d'aquí, que passi el que hagi de passar.

El capità Andreu Tomàs té clar que "el guió de la remuntada no és pensar en la remuntada, sinó simplement voler fer un bon partit i guanyar-lo, que és l'objectiu. A partir d'aquí, els partits d'hoquei són molt dinàmics i donen moltes voltes ".

"Pensar en remuntar quatre gols contra un dels millors equips d'Europa crec que seria un error. Cal anar a poc a poc i en els deu últims minuts ja veurem on som i què podem fer ", afegeix un dels pes pesats de vestidor.

Tomàs assegura que "anímicament, l'equip està molt bé. Des de l'últim partit de l'any vam fer un canvi que encara es pot veure a la pista. Sobretot ens toca defensar molt bé i no caure amb el mateix error que vam caure a Portugal, que va ser desconcentrarnos en tres minuts on ens vam fer tres gols. Això no pot passar aquest dissabte si volem guanyar".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats