Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El pla de represa de les biblioteques preveu que els equipaments del Segrià continuïn prestant servei com fins araSí es restringeix a deu persones el nombre de participants a les activitats que s'hi organitzin


El pla de represa de les biblioteques preveu que els equipaments del Segrià continuïn prestant servei com ho han estat fins ara, malgrat el confinament de la comarca pels rebrots de covid-19. El Govern ha indicat que hauran d’extremar les mesures de seguretat recollides al pla, principalment la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús obligatori de la mascareta, i ha afegit que en aplicació de la normativa aplicada per aquesta comarca es restringeix el nombre de persones que podran participar en les activitats a un màxim de 10 persones. També s’ha recomanat a les biblioteques que mantinguin el sistema de cita prèvia o registre de visites per garantir el compliment del protocol.

En l'àmbit general, el pla de represa sectorial permet que les biblioteques recuperin tots els serveis habituals, “mantenint igualment els nivells de seguretat”. Una novetat que estableix és que la quarantena obligatòria dels documents es fixa en 48 hores.

El pla també recull les mesures de caràcter general exigibles en tots els equipaments públics, com ara minimitzar els contactes socials diaris, mantenir la distància interpersonal, ús de la mascareta, preferència dels espais a l'aire lliure per fer activitats, ventilació correcte dels espais tancats i neteja i desinfecció de superfícies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats