Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEl PP Lleida reclama a la Paeria una il·luminació nadalenca "digna" per a la ciutatAposta per guarnir amb ornaments tots els barris de Lleida amb l’objectiu d’innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional del municipi


El PP Lleida ha reclamat avui al Govern de la Paeria una il·luminació nadalenca "digna" per la ciutat i per a tots els lleidatans i lleidatanes. “Considerem que l’enllumenat d’enguany és pobre i pràcticament es concentra a l’eix comercial i a la zona alta”, ha assegurat Xavier Palau, Portaveu el PP Lleida a la Paeria.

Palau aposta per guarnir amb ornaments de Nadal tots els barris de Lleida, amb l’objectiu d’innovar i dinamitzar el comerç de proximitat del municipi. “A banda d’afavorir l’ambient d’aquesta època, hem de millorar el  posicionament dels establiments i botigues de la ciutat perquè la cultura, el comerç i la tradició són els pilars de les Festes”, ha garantit el líder del PP.

El Portaveu del Partit Popular ha recordat que, anys anteriors, s’instal·lava un tradicional arbre de Nadal a la plaça de la Paeria o a la Plaça Sant Joan. “No podem oblidar-nos de les figures del pessebre que també s’instal·laven a l’interior de la Paeria i que enguany no hi són”, ha recordat Palau, “centenars de menuts de la nostra ciutat acudien amb els seus pares i avis a visitar-les”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats