Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El servei de tren entre la Pobla i Balaguer tornarà a funcionar el 20 d’abrilA causa del ‘Glòria’ es va trencar una peça important del convoi


El servei de ferrocarril entre la Pobla de Segur i Balaguer tornarà a funcionar, segones laprevisió de Ferrocarrils de la Generalitat, el proper dilluns 20 d’abril. Aquest tram es cubreix amb un servei de bus després que el convoi que fei el trajecte impactés contra una roca que va acaure a la via a causa del temporal Glòria el 23 de gener d’aquest mateix any. 

Segosn fonts de Ferrocarrils, després de l’incident es va fer una analisis de la integritat de l’estructura de la caixa feta per l’empresa Stadler, fabricant del tren, i que va determinar que no hi havia danys estructurals ni deformacions permanents en la caixa del convoi.

Tot i així, l’impacte en la roca si que va trencar una peça important que té com a funció precisament la protecció contra els xocs. Aquesta peça d’alumini s’ha de canviar i ja es va encarregar, segons fonts de FGC, la seva construcció a l’empresa Sandler i tot aquest procés comporta una periode mínim de dos mesos. En paral·lel s’ha reparat ja danys menors fruits de l’impacte.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats