Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El somni de l'esport lleidatà



Un jove arquitecte local acaba la carrera amb un projecte de parc esportiu que agrada a clubs i institucions


Va començar com un projecte de fi de carrera per al seu Lleida Esportiu i s'està convertint en el somni impossible, o no, de l'esport lleidatà. Guillem Muñoz, un jove lleidatà de 24 anys, ha completat la carrera d'arquitectura amb un projecte de parc esportiu.

La idea, que ocuparia 17 hectàrees i portaria el nom d'Emili Vicente, inclou oficines, quatre camps de futbol 11, entre ells l'actual mantenint la titularitat pública, dos de futbol 7 propis, un museu de l'esport lleidatà, un pavelló triple poliesportiu, piscina olímpica i semiolímpica coberta, una sala polivalent per a gimnàstica, arts marcials i altres activitats, i una coberta plantejada com velòdrom amb pista d'atletisme interior però que podria servir per acollir fires, concerts i altres esdeveniments.

Guillem es va reunir ahir amb el Lleida Esportiu i va deixar els plànols i projecte en dipòsit al Camp d'Esports. Jordi Esteve, director esportiu de club, assegura que "estem oberts a formar part de qualsevol projecte de ciutat. És evident que no es pot fer d'avui per demà, però el primer a decidir és si realment es vol afrontar alguna cosa així i a partir d'aquí començar a treballar".

Sergio González, regidor d'esports, reconeixia que "hem contactat amb ell i ens anem a reunir. Òbviament la situació a nivell econòmic és la que és, però podem estudiar-lo i buscar una viabilitat ". Mentrestant, des de la Diputació s'indicava que "els interlocutors en matèria d'infraestructures són els ajuntaments, no les persones individuals. Si la Paeria arriba a considerar el projecte i el presenta com a necessari per al seu municipi ja es valoraria quin tipus de col·laboració es podria establir".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats