Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El targarí Pierre Oriola i l'andorrà Quino Colom, en la llista definitiva d'ScarioloEl seleccionador descarta Diop i Jaime Fernández per al Mundial de la Xina.


Sergio Scariolo, seleccionador espanyol, ha anunciat aquest dimecres que Ilimane Diop i Jaime Fernández queden descartats de la llista final per al Mundial de la Xina que comença el proper 31 d'agost.

"L'experiència d'Ili i Jaime durant aquest estiu a la selecció acaba avui. Creiem que serà millor per a l'equip continuar amb els 12 jugadors que al principi estaran al Mundial. Encara falten partits i ells serien els primers a entrar si es produís alguna baixa ", va comunicar l'italià després de finalitzar l'últim entrenament al pavelló madrileny Triangle d'Or.

"Els hem donat les gràcies per la seva grandíssim treball, pertanyen a aquesta família al 100%. Tots els processos d'accés a una entitat ja molt consolidada com aquest equip té els seus terminis, les primeres vegades no es continua en la competició", ha afegit Scariolo .

El seleccionador va voler recalcar que "el normal" és començar a la selecció "d'aquesta manera", i ha afirmat que compten amb ells "per al futur", però per al partit de demà davant de la República Dominicana consideren que "han d'estar els de la Xina ".

Així, els descarts de Diop i Jaime se sumen als anteriors de Sastre i Aguilar, i la llista definitiva de la selecció espanyola per al Mundial de la Xina quedaria de la següent manera: Ricky Rubio, Rudy Fernández, Pau Ribas, Víctor Claver, Quino Colom, Javier Beirán, Sergio Llull, Willy Hernangómez, Juancho Hernangómez, Xavi Rabaseda, Pierre Oriola i Marc Gasol.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats