Lleida
11/24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El teatre i el circ se citen a la vila de Castellserà a l’agostEl cicle ‘CastellSerà de Nit’ aposta pel talent local i oferirà espectacles els dijous amb grups reduïts


El municipi de l’Urgell acollirà tot el mes d’agost la vuitena edició del cicle ‘CastellSerà de Nit’. Els espectacles seran gratuïts i el públic es dividirà en grups de deu cadires seguint els protocols de seguretat marcats per les autoritats.

El festival, que està organitzat per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’IEI i el departament de Cultura de la Generalitat, inclourà espectacles de circ i teatre a l’aire lliure, al recinte de la pista d’estiu, els dies 6, 13, 21 i 27 d’agost. Ateses les circumstàncies excepcionals derivades de la pandèmia, i seguint totes les normes i protocols de seguretat, en aquesta edició només es podrà accedir als espectacles realitzant una inscripció prèvia de forma telemàtica per la pàgina web de l’ajuntament. L’espai de públic estarà dividit en grups de 10 cadires que es podran ocupar amb grups d’amistat o cercle familiar.

La companyia lleidatana La Baldufa serà l’encarregada d’inaugurar el cicle, aquest dijous a les deu de la nit, amb la representació de l’espectacle Safari, una peça que aborda la problemàtica del bullying. La resta d’actuacions que es podran gaudir aniran a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre (dia 13) amb l’espectacle Titiritriki; el dia 20 serà el torn de Xip Xap amb l’obra Hamelí mentre que els mallorquins Hotel Iocandi portarà a escena el dia 27 d’agost el seu espectacle Peix, una coproducció amb Fira de Tàrrega que es va presentar al certamen de l’any passat.

Cal remarcar que tots els espectacles són amb entrada gratuïta i que aquests començaran a les 22.00 hores. Des de l’Ajuntament de Castellserà remarquen la importància de la cultura i manifesten el seu suport a tot el sector i, sobretot, a les companyies del territori que estan vivint uns moments complicats arran de la crisi sanitària. D’aquesta manera, s’ha volgut potenciar la presència de talent local, amb artistes i grups lleidatans, i espectacles de qualitat fins ara poc vistos al territori.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats