Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Vila-sana repesca Jimena Ortiz i incorpora Vinyet FlixLa propera lliga tindrà dos grups de 8 equips


El Club Patí Vila-sana ha posat fil a l'agulla i, llevat l'eventual arribada d'una tercera portera, dóna la plantilla per completa per a la temporada que ve amb la renovació pràcticament de tota la plantilla i els fitxatges de Jimena Ortiz i Vinyet Flix.

L'argentina Jimena Ortiz torna a casa, ja que la jugadora, que ara té 28 anys, ja va formar part de la plantilla del primer equip de l'Vila-sana el 2017, sent una peça important en l'any de l'ascens a l'OK Lliga.

La jugadora, que ve a substituir a la xilena Cata Flors, té un gran poder de definició i ara estava jugant a Galícia.

El cas de Vinyet Flix, de 19 anys, recala al conjunt lleidatà procedent del Cuencas Mineras. Amb aquestes dues incorporacions, l'entrenador de l'equip, Jordi Capdevila, dóna per completa la plantilla amb les renovacions de la resta de puntals de la passada temporada.

Tan sols hi ha la possibilitat d'incorporar una tercera portera. A més, el Vaig veure-la-sana compta amb les jugadores juvenils que vénen entrenant regularment amb el primer equip. "Queda un equip ben arreglat", va assegurar ahir Capdevila, que va afegir que els entrenaments tornaran, com a molt aviat, la segona setmana de juliol. La propera OK Lliga femenina tindrà que adaptar-se als 16 equips i ja està aprovat, a falta de ratificació per l'assemblea, que el format serà el d'una lliga regular de dos grups de 8 equips i després un play off. En el cas dels nois la cosa està menys clara.

L'OK Lliga masculina ha dut a terme la reunió de clubs i estudia dues possibilitats, la primera és calcar el format de l'OK Lliga femenina, o bé optar per una lliga regular ampliada a 16 equips, amb play off o sense. Sembla que aquesta última opció és la que guanya més pes, però la majoria de clubs, com el Llista, encara han de fixar la seva posició.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats