Lleida
5/16° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els Agents Rurals recullen una trentena d’aus mortes prop l’aeroport d’AlguaireAvisen que si no es corregeixen els suports de les torres i s’hi posa solució, es notificarà a la fiscalia


Els Agents Rurals van recollir ahir els cossos d’una trentena d’exemplars de cigonya i 1 milà negre en una línia elèctrica propera a l’Aeroport de Lleida-Alguaire.

Els agents es van desplaçar fins la zona i van recollir els cossos, estesos sota la torres de la línia elèctrica. A través del seu compte de Twitter, van reclamar a la companyia elèctrica que corregís els suports i van advertir que, si la situació no es resol, ho notificaran a la fiscalia. A més, els Agents Rurals recorden que la línia havia tingut episodis similars en altres punts. 

Des d’Endesa, empresa propietaria de la torre en qüestió, van afirmar que no han rebut cap notificació i que “no saben” si la línia propera que ha presentat aquests episodis similars també és seva. “Si els agents informen del punt exacte, actuarem en conseqüència i buscarem una solució”, van dir. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats