Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els Amics de les Arts publicaran el nou disc 'El senyal que esperaves' el 18 de setembreLa sortida de l'àlbum, prevista pel 20 de març, es va ajornar per la pandèmia


Els Amics de les Arts ja tenen data definitiva de la sortida del seu cinquè disc, 'El senyal que esperaves'. Serà el 18 de setembre, tal i com ha informat el grup aquest dilluns a través de les xarxes socials. Les discogràfiques Música Global i Universal Music van decidir ajornar la sortida de l'àlbum, que estava prevista pel 20 de març, a causa de crisi del coronavirus. "Ens sap greu el retard, però ja sabeu com ha anat tot. Ara, tenir una data ja ens fa estar més contents", ha manifestat el grup. A partir del 10 de juliol es podrà reservar l'àlbum –signat, si es vol–, perquè arribi a casa el dia del llançament.

Fins ara, el trio ha avançat cinc cançons del nou treball: 'El senyal que esperaves', 'No vam saber tornar', 'Et vaig dir', 'El meu cos' i 'Semblava que fossis tu'. La meitat d'un disc que tindrà 10 temes amb la producció de Tony Doogan, gravat a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany), mesclat a COD Studios (Glasgow, Escòcia) i masteritzat per Frank Arkwright a Abbey Road.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats