Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els Echoes de Pink Floyd ressonaran aquest dissabte a la Boite de LleidaAmb una banda tribut formada a Barcelona l'any 2016, integrada per 9 components


a Sala La Boîte de Lleida oferirà aquest dissabte la seva versió més psicodèlica amb el concert "Echoes of Pink Floyd" a càrrec del grup homònim, una banda tribut formada a Barcelona l'any 2016, integrada per 9 components que arriben a utilitzar fins a dotze instruments a l'escenari, acompanyats d'un espectacle visual amb llums, projeccions, fum, làsers i efectes de so. L'inici del concert és previst a les 22.30 h, amb una durada aproximada de dues hores i mitja. El preu de l'entrada és de 10 € (venda anticipada) i de 13 € (venda a taquilla).

Amb un repertori de temes llegendaris com Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Time, Another Brick In The Wall, Comfortable Numb o Echoes, entre molts altres, el grup ha buscat la màxima fidelitat tant en l'execució com en el so dels àlbums originals que van fer grans a la banda britànica.

La formació actual està formada per Michel Roy (guitarres, veu), Juanma Álvarez (guitarres, veu), Eduard Deulofeu (piano, orgue, sintetitzadors) Joan-Francesc Mataró (baix, veu), Miquel Àngel Palleiro (bateria), Annie Red (veus), Júlia Gómez (veus), Noemí Buesule (veus) i Esther Martínez (saxo).

El grup, que amb aquest concert s'estrena a la demarcació de Lleida, ha actuat aquest any en espais com —entre d'altres— la Sala Bóveda i La Nau de Barcelona, ??o Can Massallera de Sant Boi, i és previst que en els pròxims mesos ho faci en sales com l'Auditori de la Diputació de Tarragona o Luz de Gas, a Barcelona.

La banda es va començar a estructurar a finals de 2015 amb una base de cinc músics, professionals i semi-professionals, tots fans i seguidors de la banda, procedents de diferents formacions vinculades al rock o al blues. Sabent que Pink Floyd no tornaria a l'escenari, la idea s'orientava a recrear alguns dels millors temes de la banda britànica a través de concerts celebrats en espais de mida mitjana a Catalunya.

El nom "Echoes of Pink Floyd" fa referència tant al caràcter de banda tribut de la formació britànica com a l'emblemàtic Echoes, un tema de 24 minuts que ocupa tota la cara B del seu cinquè àlbum, Meddle, disc que molts crítics consideren l'inici de l'etapa clàssica del grup, de la mateixa manera que, amb Echoes, Pink Floyd troba el seu so, la seva essència i el camí a seguir.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats