Lleida
4-15° C (sol)
97% 26 km/h


Intensifiquen els treballs per construir el primer 'gratacels' a la LlotjaMaquinària pesada comença a soscavar el solar de les Torres del Cel


Els treballs per construir la primera de les dues torres bessones al costat del Palau de la Llotja s'han intensificat i ja hi ha algunes queixes veïnals per les molèsties que generen. A l'abril es va posar la primera pedra de la promoció de l'empresa Metrovacesa, que ha iniciat la construcció de la primera dels dos gratacels de 20 plantes previstos al costat del Palau de Congressos de la Llotja. 

En els dies successius es van dur a terme treballs previs i durant bolet setmana ja s'ha intensificat l'activitat en el solar que fa cantonada entre l'avinguda de Tortosa i el pont de Pardinyes. A més de dos excavadores i diversos camions que soscaven la terra del sòl per començar a habilitar el pàrquing subterrani, també hi ha una màquina d'una empresa especialitzada en fonamentacions. 

Veïns de l'avinguda de Tortosa, que tenien la convicció que les torres, projectades fa 10 anys, no es construirien mai, ara veuen com els treballs s'intensifiquen. Fins i tot hi ha qui es queixa de les molèsties, sobretot per la pols que generen les màquines a l'soscavar terra. La primera de les dues Torres del Cel té 96 habitatges i segons la pàgina web de Metrovacesa tan sols queden disponibles una dotzena d'elles. La promotora preveu lliurar els pisos durant el primer semestre del 2021.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats