Lleida
16/30° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Investiguen dos incendis consecutius en les esglésies de Sant Joan i el CarmeEls fets van tenir lloc dijous i ahir, en un cas mentre es feia missa.


Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per trobar el vàndal que dijous va provocar un incendi a l'església de Sant Joan, el qual va cremar part d'una taula de l'altar major, unes estovalles i el cable del micròfon, i que ahir va tornar a repetir l'acció en la Parròquia Mare de Déu del Carme, on el foc va afectar unes estovalles i el cobrealtar de la nau central.

Segons va explicar el rector, Joan Ramon Ezquerra, mentre s'estava fent la missa a la capella del Santíssim, cap a les 19.45 hores algú va entrar i va provocar l'incendi, fugint posteriorment. Per sort, una altra persona va veure el foc, que va ser ràpidament sufocat. "És un acte de vandalisme", va dir. Per la seva banda, el PP demanarà a la Paeria que posi càmeres de seguretat a l'església de Sant Joan. D'altra banda, quatre contenidors van quedar ahir calcinats a Cappont. Tres es trobaven a l'Avinguda Alacant ia més les flames també van afectar un cotxe que allí estava estacionat. D'altra banda, també es va cremar un altre al carrer el Bruc.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats