Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hLa congregació de monges de l'escola Santa Anna deixa LleidaLes religioses mantenen la titularitat de l'escola de la Rambla d'Aragó


La comunitat de les Germanes de la Caritat de Santa Anna ha abandonat Lleida després de 74 anys. Les últimes monges de la congregació, establertes en el col·legi Santa Anna de la Rambla d'Aragó, van marxar de Lleida fa tot just uns dies. A l'semblar tan sols quedaven dues germanes, ja d'edat avançada, encara que aquest extrem no va ser confirmat ahir per fonts de centre escolar.

Tot i que aquesta comunitat religiosa ja no tindrà presència directa a l'escola, tot indica que mantenen la titularitat de la mateixa. De fet, una monja de la comunitat de Vilafranca de Penedès visitarà el centre escolar amb periodicitat, segons ha pogut saber aquest diari. Les monges residien en el mateix edifici de l'escola de la Rambla d'Aragó. El seu adéu s'ha portat amb molta discreció i des del centre escolar no es va facilitar ahir cap informació a l'respecte. La congregació va ser fundada el 1804 per la beata Maria Ràfols i pel religiós Joan Bonal a Saragossa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats