Lleida
20-41° C (sol)
97% 26 km/h


La Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi frega el miler de participantsCarlos Rodrigo va ser el més ràpid en la distància de 10 kilòmetres


La Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi ha complert avui 37 anys d’història i ho ha celebrat aplegant prop d’un miler de participants en una jornada que, un cop més, ha estat una festa de l’esport inclusiu i solidari, ja que s’han recollit fons per a Aremi.

Organitzada per l’Associació de Veïns de Balàfia i la Fundació Aremi, la cita ha estat puntuable per a la Lliga Ponent en les dos distàncies llargues, mentre que també s’oferia una prova d’1 kilòmetre sense cronometratge i que tenia com a objectiu donar cabuda a tothom que es volgués afegir a la diada, així com la tradicional caminada per a tots aquells participants que volguessin prendre-hi part de forma lúdica i festiva.

Pel que fa a la prova atlètica, de 10 kilòmetres de recorregut (dos voltes al circuit senyalitzat), el vencedor ha estat Carlos Rodrigo (I Run With Leiva) amb una marca de 34.13, seguit de l’independent Arnau Donés, segon amb 35.16, i de Miquel Fresneda, tercer amb 35.21. En cadira de rodes, el més ràpid ha estat Jordi Torné (Club Esportiu Aspid) amb un registre de 34.18, seguit de Josep Doménech (Docu Lleida), amb 34.20, i de Miroslav Krysa (Maiparem Alcarràs), amb 38.14.

En els 5 kilòmetres (una volta al circuit), en homes hi ha hagut un doble del Tri 4.40, amb Alejandro Romero com a guanyador amb 17.01 i Enric Sales com a segon classificat amb 17.01. Sergi Nunes (Runners Balaguer) ha completat el podi amb 17.31. En dones, Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners) ha demostrat que segueix

en ratxa en imposar-se amb un crono de 21.41, pel davant de Laura Rosell (Xafatolls), segona amb 21.53, i de la independent Alba Casals, tercera amb 22.23.

Les tres distàncies han tingut com a punt de sortida el carrer Penedès, davant del Centre Cívic de Balàfia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats