Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La DGT respon les demandes de les autoescoles lleidatanes i els assigna un examinador de suportEls centres de la regió sanitària de Lleida obriran dilluns si aquest territori passa a fase 2


Les autoescoles de la regió sanitària de Lleida obriran dilluns si aquest territori passa finalment a fase 2. El president de l'Associació d'Autoescoles de Lleida, Raül Viladrich, ha explicat a l'ACN que la decisió s'ha pres per la "bona fe" i la "predisposició" de la DGT que ha escoltat les seves demandes i ha acceptat dur a terme una reestructuració per tal que els examinadors que puguin incorporar-se a la feina ho facin d'examinadors i no donant suport en tasques administratives. Així, la DGT ha assignat a la demarcació de Lleida un examinador de suport temporal i aquest territori passa a disposar de 4 examinadors. Està previst que en la fase 3 es recuperin els 7 amb què es contava abans del confinament.

A la demarcació de Lleida hi ha gairebé un centenar d'autoescoles, 12 de les quals al Pirineu i Aran que ja estan en funcionament des del 26 de maig, quan des de la DGT se'ls va demanar un "acte de fe", que finalment s'ha materialitzat amb un nou examinador de suport. "Ara s'ha ampliat la capacitat d'examen per a tota la demarcació", celebra Viladrich.

Si dilluns 8 de juny, doncs, la regió sanitària de Lleida passa a fase 2, les autoescoles d'aquest territori ja estaran preparades per seguir les mesures de seguretat. Així, s'hi estan instal·lant dispensadors de gel hidroalcohòlic i recol·locant taules i cadires per ampliar les distancies entre els alumnes a l'aula.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats