Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Guàrdia Urbana deté dos homes com a autors de violència masclistaEl primer cas, a Corregidor Escofet i en el segon la víctima va anar a comissaria


La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir entre el dissabte i ahir de matinada dos homes a la capital del Segrià com a presumptes autors d’un delicte de violència en l’àmbit de la llar.

La primera actuació va tenir lloc el dia 4 a la 1.40 hores, quan una patrulla que circulava per Corregidor Escofet, a l’alçada del número 47, va veure un grup nombrós de persones en mig de la calçada, moltes de les quals els requerien fent-los senyals amb els braços. En arribar van poder observar que hi havia un home que intentava fugir del lloc mentre la gent el cridava, perquè hauria agredir una dona donant-li bufetades. Així, segons van explicar ahir fonts de la policia local, els agents el van aturar per identificar-lo i van comprovar que l’havia agredit a la dona i a un altre home que va intentar separar-los per evitar l’agressió. Davant d’aquest fets, A. T., de 42 anys i nacionalitat marroquina, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència física i psíquica habitual en l’àmbit de la llar i, a més, els agents van fer les corresponent diligències.

La segona actuació va ser ahir, quan a les 00.59 hores una dona es va personar a la comissaria de la Guàrdia Urbana per denunciar una agressió de la seva exparella mentre anaven cap a casa seva. Una patrulla de la policia local va comprovar els fets i va procedir a la detenció de E. A. V., de 46 anys i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de violència física i psíquica habitual en l’àmbit de la llar, amenaces i lesions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats