Lleida
4/19° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La plataforma pel centre Àngel Guimerà denuncia una actitud “immobilista” del Paer en capAhir es va celebrar una altra reunió “informativa”


La plataforma per evitar el tancament de l’Àngel Guimerà va denunciar ahir l’actitud “immobilista” de l’alcalde, després de la reunió informativa que hi va haver ahir entre les famílies i l’ajuntament.

Segons expliquen fonts de la plataforma, es tractava d’una reunió “merament informativa”, en la qual l’alcalde els va explicar que s’estaven estudiant les propostes presentades per la FAPAC i les famílies. En aquest sentit, les mateixes fonts expliquen que “és veritat que l’alcalde no parla categòricament de tancar l’escola però tampoc ho desmenteix”, per això, titllen la seva actitud “d’immobilista”. A partir d’aquí, continuaran les reunions per trobar una solució que eviti el tancament del centre escolar. Aquest diari va intentar contactar, sense èxit, amb l’alcalde. Cal recordar que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat es va comprometre a estudiar les propostes i que s’han fet diverses reunions per abordar el problema, així com la moció que es va presentar al ple a proposta del PSC, que va acabar sent tombada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats