Lleida
18/33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'adjudicació de places del MIR començarà dilluns que ve i finalment també es farà presencialment a MadridSanitat rectifica després de que el Suprem suspengués el procediment que estava previst que fos només per via telemàtica


L'adjudicació de places de formació sanitària especialitzada per a la titulació de Medecina començarà dilluns que ve, dia 13 de juliol, a les 8 del matí i s'allargarà fins al 31 de juliol. Finalment es farà també de forma presencial després que el Tribunal Suprem suspengués cautelarment l'obligatorietat d'adjudicació de les places del MIR per via telemàtica. El repartiment presencial de places d'especialitat dels metges tindrà lloc a Madrid, a la sala d'actes del Ministeri de Sanitat. La resolució que ho determina estableix torns de recepció d'aspirants en cada sessió programada per complir amb les mesures sanitàries de la covid-19.

Els aspirants també podran realitzar l'elecció de plaça pels mitjans electrònics ja establerts i que un grup de participants del MIR van recórrer, ja que d'entrada Sanitat no contemplava que es pogués fer també de forma presencial.

D'aquesta manera, les persones a qui s'adjudiqui plaça prendran possessió entre els dies 21 i 25 de setembre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats