Lleida
11/24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'AEM es posa en marxaEl primer equip, que entrena Roger Lamesa, comença la pretemporada amb l'absència de Baldwin i Hisui


Amb més dubtes que certeses sobre el futur imminent, l'AEM va iniciar ahir els entrenaments per preparar la que serà la seva segona temporada a la categoria d'argent del futbol femení estatal.

El tècnic Roger Lamesa, que va renovar recentment, va dirigir una primera sessió preparatòria en la qual va marcar les línies de treball d'una pretemporada que se sap com comença però és impossible aventurar com acabarà.

Les noves incorporacions són la defensa Ainhoa ??López (Alabès), la migcampista Barbii (Parquesol), les davanteres Alexia Blanco (Alabès) i Celia Ruano (Fermaguín) i la portera Audrey Baldwin (HK Vikingur). En el cas de la nord-americana s'espera la seva arribada el dia 20, mentre que la japonesa Hisui Haza té previst tornar el 14.

Lamesa considera que "dins de les possibilitats del club crec que hem fet una plantilla competitiva. Hem anat a buscar jugadores que eren primeres opcions pel seu perfil i en alguns casos ho hem aconseguit. No sé què hagués passat si el context fos un altre, però crec que en general el club s'ha sabut moure bé".

BASE DE CASA

L'AEM va tancar molt aviat l'equip, circumstància que li va permetre accedir a futbolistes importants per als seus interessos però el va privar d'esperar opcions de mercat d'última hora. Amb tot, el tècnic adverteix que "sembla que ens hem renovat molt, però a la fi serem un dels clubs que menys ha fitxat. Personalment estic satisfet perquè hem pogut mantenir un bloc de gent de casa que és molt competitiu amb algun fitxatge que també ens donarà un salt de qualitat. Espero que la gent de casa segueixi creixent amb l'equip i sigui un referent per a les joves que pugen".

A l'hora de fixar-se objectius, Lamesa considera que "les expectatives estan a entrar en el grup d'equips que intentaran lluitar per la zona noble de la classificació. Veient com s'han reforçat la resta d'equips serà una categoria duríssima".

En aquest sentit, explica que "els equips de la teòrica zona mitja / baixa s'han reforçat molt, al que cal unir l'ampliació de la categoria i la situació sanitària que fa imprevisible el que pugui passar".

El club té previst disputar una sèrie d'amistosos en el cas de la Reial Federació Espanyola de Futbol els autoritzi abans de començar la temporada regular el proper 26 de setembre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats