Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


L'argentí Lucas Masciano porta les seves '12 Lunas' a l'Espai AcústicsEn el seu darrer disc, ha comptat amb les col·laboracions de Rozalén, Marwan o Álex Ubago


El cantautor argentí, amb una trajectòria musical de gairebé 20 anys, serà el protagonista demà a l'Espai Orfeó (20.30 hores) de la segona cita del cicle de concerts de petit format ‘Espai Acústics’.

Lucas Masciano, que va realitzar la presentació oficial del seu nou disc dimarts passat a Madrid, ha comptat amb una nòmina de col·laboradors de luxe –Rozalén, Marwan, Álex Ubago, Funambulista, Mossego i Luis Ramiro– que l'han acompanyat en sis duets que també tenen el seu videoclip.

L'argentí explica a LA MAÑANA que la idea “va sorgir fa un any i mig en coincidir amb Rozalén en un concert”. A partir d'aquesta col·laboració, va decidir buscar altres per a crear aquest EP de sis cançons, tres d'elles ja editades anteriorment i tres inèdites i ho va fer buscant quina cançó li quedava millor a cada cantant. Respecte a les antigues, Lucas opina que “la producció de Toni Brunet les ha vestit molt bé, han guanyat en elegància”.

Amb aquest '12 Lunas', doncs, Lucas torna al circuit de cantautors del qual ha estat allunyat en els últims anys en què s'ha dedicat més a viatjar. “Estic en un moment frontissa de la meva carrera després d'aquesta tornada”, diu, i s'alegra que “la rebuda ha estat molt bona, estic en una fase dolça”.

Després d'aquest concert a Lleida “on he estat diverses vegades encara que fa anys que no venia”, Lucas té una llarga agenda de concerts per tota la Península i passarà per l'Argentina i Mèxic. “Vull portar aquest disc a Sud-amèrica”, conclou.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats