Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Les carreres d'Itàlia i Catalunya s'ajornen i perilla tot el MundialDorna contempla la cancel·lació


La Federació Internacional de Motociclisme (FIM), l'Associació d'Equips de Competició (IRTA) i l'empresa organitzadora del campionat del món de motociclisme, l'espanyola Dorna Sports, han decidit ajornar els grans Premis d'Itàlia i Catalunya, que havien de disputar-se els pròxims 31 de maig i 7 de juny en els circuits de Mugello i Barcelona, respectivament, a conseqüència de la crisi mundial del coronavirus Covid-19.

En una escarida nota de premsa s'informa que "en ser una situació en constant evolució, les noves dates es donaran a conèixer al més aviat possible per a aquests grans premis, després dels recentment ajornats d'Espanya i França. Un nou calendari serà publicat al més aviat possible".

El CEO de Dorna Sports, l'empresa organitzadora del mundial de MotoGP, l'espanyol Carmelo Ezpeleta, no va descartar, per primera vegada, en una entrevista al lloc web Speedweek.com la possibilitat de cancel·lar per complet el campionat del món de motociclisme en 2020. En l'entrevista va esgrimir com a motius de la possible cancel·lació de la temporada l'alt risc que representa moure l'estructura del campionat pels cinc continents sense una vacuna. El campió de MotoGP, el cerverí Marc Márquez, va comentar que ja se li està "fent llarg" el confinament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats