Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/hManel publica el disc 'Per la bona gent' el 4 d'octubreLa pròxima gira del quartet barceloní penja el cartell d'entrades exhaurides als concerts de Barcelona i Girona


El grup Manel ha anunciat aquest dijous que publicarà el seu cinquè disc, 'Per la bona gent', el 4 d'octubre. L'àlbum, amb una portada de disseny minimalista i colors càlids, sortirà en format CD, vinil i digital i presentarà un conjunt de 12 cançons, entre les quals hi ha 'Per la bona gent', single que el grup ja va avançar a principis de setembre.

Els altres temes que sonaran al nou treball de Manel són 'Canvi de paradigma', 'Formigues', 'Aquí tens el meu braç', 'L'Adela i el marge', 'Els entusiasmats', 'Amb un ram de clamídies', 'Les restes', 'Tubs de ventilació', 'Boy Band', 'Les estrelles' i 'El vell músic', aquest últim amb la col·laboració de Jaume Sisa. La pròxima gira del quartet ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides als concerts de Barcelona i Girona.

La nova gira arrencarà el 9 de novembre a València (Deleste Festival) i seguirà al Cruïlla de Tardor de Barcelona, el 16 de novembre. El grup també ha anunciat concerts a Tarragona, Girona, Palma, Lleida, Madrid i Saragossa.

El primer avançament, 'Per la bona gent', acumula 130.000 escoltes a Spotify i prop de 400.000 visites del videoclip a Youtube. A més, Manel són els únics artistes de la història que han entrat al número 1 de les llistes de vendes espanyoles amb tres discos consecutius cantats en català.

'Per la bona gent' és el primer àlbum que el grup estrena al seu propi segell, Ceràmiques Guzmán.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats